Ons Verhaal

De Verloren Gernoare is een charmante bed & breakfast gelegen op slechts 200 meter van het populaire Plopsaland De Panne. Wat ooit begon als een droom om een warme en gastvrije plek te creëren, is nu uitgegroeid tot een geliefde bestemming voor zowel gezinnen als koppels die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf dicht bij de Belgische kust.

Onze Missie

Bij De Verloren Gernoare streven we ernaar om elk van onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Van de comfortabele kamers tot het uitgebreide ontbijt, elk detail is met zorg en aandacht samengesteld om ervoor te zorgen dat je je meteen thuis voelt.

Wat We Bieden

  • Comfortabele Accommodaties: Onze kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.
  • Heerlijk Ontbijt: Begin je dag goed met ons uitgebreide ontbijt, bereid met lokale ingrediënten en geserveerd in onze gezellige eetruimte.
  • Iedeale Locatie: Dankzij onze ligging op slechts 200 meter van Plopsaland De Panne, ben je altijd dicht bij de actie. Daarnaast zijn ook het strand en andere attracties in de buurt gemakkelijk bereikbaar.

Onze Waarden

  • Gastvrijheid: We heten je van harte welkom en doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Kwaliteit: We hechten veel waarde aan kwaliteit, zowel in onze dienstverlening als in de faciliteiten die we aanbieden.
  • Duurzaamheid: We zetten ons in voor duurzame praktijken en proberen waar mogelijk milieuvriendelijke keuzes te maken.

Ervaar Het Zelf

Kies voor De Verloren Gernoare voor je volgende uitje naar De Panne en ontdek zelf waarom zoveel gasten keer op keer terugkomen. Of je nu komt voor Plopsaland, het strand of gewoon om te ontspannen, wij zorgen ervoor dat je verblijf onvergetelijk wordt.

Dank je wel voor je interesse in De Verloren Gernoare. We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen!